-21%
-21%
-21%
-21%

Чармс алка "Little fox " Ninabox®

1.550 ден. 1.950 ден.
-21%
-27%
-26%

Сет "Lovely hear " Ninabox®

3.450 ден. 4.650 ден.
-28%

Сет "Clover " Ninabox®

3.450 ден. 4.800 ден.
-24%
Алка за нога Snake Ninabox®

Алка за нога "Snake" Ninabox®

1.500 ден.

Летото е пред нас, а ние спремаме супер акција за вас 

За секоја купена алка за нога добивате ГРАТИС прстен за нога 

Блескајте и бидете Уникатни секогаш и секаде 

Нарачај веднаш 

Алките за нога се изработени од сребро 925 доаѓаат спакувани во кутии со со гаранции и лого 

Со љубов Нина Бох

Алка за нога Double star Ninabox®

Алка за нога "Double star" Ninabox®

1.500 ден.

Летото е пред нас, а ние спремаме супер акција за вас 

За секоја купена алка за нога добивате ГРАТИС прстен за нога 

Блескајте и бидете Уникатни секогаш и секаде 

Нарачај веднаш 

Алките за нога се изработени од сребро 925 доаѓаат спакувани во кутии со со гаранции и лого 

Со љубов Нина Бох

Алка за нога Stars Ninabox®

Алка за нога "Stars" Ninabox®

1.500 ден.

Летото е пред нас, а ние спремаме супер акција за вас 

За секоја купена алка за нога добивате ГРАТИС прстен за нога 

Блескајте и бидете Уникатни секогаш и секаде 

Нарачај веднаш 

Алките за нога се изработени од сребро 925 доаѓаат спакувани во кутии со со гаранции и лого 

Со љубов Нина Бох

Aлка за нога Lovely hearts Ninabox®

Aлка за нога "Lovely hearts" Ninabox®

1.500 ден.

Летото е пред нас, а ние спремаме супер акција за вас 

За секоја купена алка за нога добивате ГРАТИС прстен за нога 

Блескајте и бидете Уникатни секогаш и секаде 

Нарачај веднаш 

Алките за нога се изработени од сребро 925 доаѓаат спакувани во кутии со со гаранции и лого 

Со љубов Нина Бох

Чармс приверзок Luckydreamcatcher Ninabox®

Чармс приверзок "Luckydreamcatcher" Ninabox®

1.550 ден. 1.950 ден.
-21%
Чармс приверзок Lady flower Ninabox®

Чармс приверзок "Lady flower" Ninabox®

1.650 ден. 2.100 ден.
-21%
Чармс приверзок Playful cat Ninabox®

Чармс приверзок "Playful cat" Ninabox®

1.550 ден. 1.950 ден.
-21%
Чармс алка Little fox Ninabox®

Чармс алка "Little fox " Ninabox®

1.550 ден. 1.950 ден.
-21%
Чармс приверзок Butterfly flower Ninabox®

Чармс приверзок "Butterfly flower " Ninabox®

1.650 ден. 2.100 ден.
-21%
Чармс приверзок Flamingo Ninabox®

Чармс приверзок "Flamingo" Ninabox®

1.650 ден. 2.250 ден.
-27%
Сет Lovely hear Ninabox®

Сет "Lovely hear " Ninabox®

3.450 ден. 4.650 ден.
-26%
Сет Clover Ninabox®

Сет "Clover " Ninabox®

3.450 ден. 4.800 ден.
-28%
Чармс алка Daisy love Ninabox®

Чармс алка "Daisy love " Ninabox®

3.950 ден.
Чармс алка Lock your love Ninabox®

Чармс алка "Lock your love" Ninabox®

3.950 ден.
Чармс алка Galaxy Ninabox®

Чармс алка "Galaxy" Ninabox®

2.500 ден.
Чармс алка Blu esky Ninabox®

Чармс алка "Blu esky " Ninabox®

2.500 ден.
Чармс алка Pink heart Ninabox®

Чармс алка "Pink heart" Ninabox®

2.500 ден.
Чармс алка Snowflake Ninabox®

Чармс алка "Snowflake" Ninabox®

2.800 ден.
Чармс алка Star Ninabox®

Чармс алка "Star" Ninabox®

2.500 ден.
Алка Family love Ninabox®

Алка "Family love" Ninabox®

2.800 ден.

Алка "Family love" Ninabox®

Алка со полуцврста форма во внатрешноста и  плетка за надворешниот изглед

Совршена за сите кој сте во недоумица мека алка со плетка или цврста со беспрекорен изглед.

Изгравирана на самиот затвирач  forever love/ family forever ❤️

Совршен подарок за сите ваши сакани и драги личности 

Изработени се од сребро 925 и кристал на swarovski, за секое парче накит добивате гаранција за квалитет и

Сертификат за автентичноста на кристалот.

Производи доаѓаат спакувани во луксузни кутии со лого и кеса што ги прави 

омилени подароци..

 

Чармс алка Rose Ninabox®

Чармс алка "Rose " Ninabox®

2.800 ден.
Чармс алка The eye Ninabox®

Чармс алка "The eye" Ninabox®

2.500 ден.

Чармс алка  "The eye" Ninabox®

Дизајнирана да освојува на прв поглед. Парче накит кое едноставно мора да го имате 

Алката е изработена од сребро 925 затворачот е изработен со кристал на Swarovski 

Секое парче накит доаѓа спакувано во брендирана кутија сертификат и гаранција што го прави совршен за подарок  

Нарачај веднаш 

Чармс приверзок Family Ninabox®

Чармс приверзок "Family" Ninabox®

1.550 ден. 2.050 ден.
-24%