-33%

Алка "Infinity " Ninabox®

1.650 ден. 2.450 ден.
-33%

Алка "Infinity 2" Ninabox®

1.650 ден. 2.450 ден.
-21%

Ланче " Butterfly" Ninabox®

2.050 ден. 2.600 ден.
-22%

Ланче " Cute heart" Ninabox®

2.450 ден. 3.150 ден.
--47%

Ланче "Angel" Ninabox®

3.600 ден. 2.450 ден.
-36%

Ланче "Angels wings " Ninabox®

1.800 ден. 2.800 ден.
--41%

Ланче "Chain harts" Ninabox®

3.450 ден. 2.450 ден.
-36%

Ланче "Crown " Ninabox®

1.800 ден. 2.800 ден.
-19%

Ланче "Flower" Ninabox®

2.150 ден. 2.650 ден.
-25%

Ланче "Heart" Ninabox®

2.100 ден. 2.800 ден.
Aлка за нога Lovely hearts Ninabox®

Aлка за нога "Lovely hearts" Ninabox®

1.500 ден.

Летото е пред нас, а ние спремаме супер акција за вас 

За секоја купена алка за нога добивате ГРАТИС прстен за нога 

Блескајте и бидете Уникатни секогаш и секаде 

Нарачај веднаш 

Алките за нога се изработени од сребро 925 доаѓаат спакувани во кутии со со гаранции и лого 

Со љубов Нина Бох

Алка Family love Ninabox®

Алка "Family love" Ninabox®

2.800 ден.

Алка "Family love" Ninabox®

Алка со полуцврста форма во внатрешноста и  плетка за надворешниот изглед

Совршена за сите кој сте во недоумица мека алка со плетка или цврста со беспрекорен изглед.

Изгравирана на самиот затвирач  forever love/ family forever ❤️

Совршен подарок за сите ваши сакани и драги личности 

Изработени се од сребро 925 и кристал на swarovski, за секое парче накит добивате гаранција за квалитет и

Сертификат за автентичноста на кристалот.

Производи доаѓаат спакувани во луксузни кутии со лого и кеса што ги прави 

омилени подароци..

 

Алка Infinity Ninabox®

Алка "Infinity " Ninabox®

1.650 ден. 2.450 ден.
-33%
Алка Infinity 2 Ninabox®

Алка "Infinity 2" Ninabox®

1.650 ден. 2.450 ден.
-33%
Алка за нога Double star Ninabox®

Алка за нога "Double star" Ninabox®

1.500 ден.

Летото е пред нас, а ние спремаме супер акција за вас 

За секоја купена алка за нога добивате ГРАТИС прстен за нога 

Блескајте и бидете Уникатни секогаш и секаде 

Нарачај веднаш 

Алките за нога се изработени од сребро 925 доаѓаат спакувани во кутии со со гаранции и лого 

Со љубов Нина Бох

Алка за нога Snake Ninabox®

Алка за нога "Snake" Ninabox®

1.500 ден.

Летото е пред нас, а ние спремаме супер акција за вас 

За секоја купена алка за нога добивате ГРАТИС прстен за нога 

Блескајте и бидете Уникатни секогаш и секаде 

Нарачај веднаш 

Алките за нога се изработени од сребро 925 доаѓаат спакувани во кутии со со гаранции и лого 

Со љубов Нина Бох

Алка за нога Stars Ninabox®

Алка за нога "Stars" Ninabox®

1.500 ден.

Летото е пред нас, а ние спремаме супер акција за вас 

За секоја купена алка за нога добивате ГРАТИС прстен за нога 

Блескајте и бидете Уникатни секогаш и секаде 

Нарачај веднаш 

Алките за нога се изработени од сребро 925 доаѓаат спакувани во кутии со со гаранции и лого 

Со љубов Нина Бох

Ланче Bowl Ninabox®

Ланче " Bowl" Ninabox®

2.450 ден.
Ланче Butterfly Ninabox®

Ланче " Butterfly" Ninabox®

2.050 ден. 2.600 ден.
-21%
Ланче Butterfly Ninabox®

Ланче " Butterfly" Ninabox®

2.600 ден.
Ланче Cute heart Ninabox®

Ланче " Cute heart" Ninabox®

2.450 ден. 3.150 ден.
-22%
Ланче Double heart Ninabox®

Ланче " Double heart" Ninabox®

2.150 ден.
Ланче Little hearts Ninabox®

Ланче " Little hearts" Ninabox®

2.450 ден.
Ланче 4Leaf Clover Ninabox®

Ланче "4Leaf Clover " Ninabox®

2.450 ден.
Ланче Angel Ninabox®

Ланче "Angel" Ninabox®

3.600 ден. 2.450 ден.
--47%
Ланче Angels wings Ninabox®

Ланче "Angels wings " Ninabox®

1.800 ден. 2.800 ден.
-36%
Ланче Chain harts Ninabox®

Ланче "Chain harts" Ninabox®

3.450 ден. 2.450 ден.
--41%
Ланче Connected hearts Ninabox®

Ланче "Connected hearts " Ninabox®

2.800 ден.
Ланче Crown Ninabox®

Ланче "Crown " Ninabox®

1.800 ден. 2.800 ден.
-36%
Ланче Cute heart Ninabox®

Ланче "Cute heart" Ninabox®

2.450 ден.
Ланче Flower Ninabox®

Ланче "Flower" Ninabox®

2.150 ден. 2.650 ден.
-19%
Ланче Heart Ninabox®

Ланче "Heart " Ninabox®

2.600 ден.
Ланче Heart Ninabox®

Ланче "Heart" Ninabox®

2.100 ден. 2.800 ден.
-25%