-22%
-40%
-16%
-15%
-27%
-34%
Обетки Flowers Ninabox®

Обетки "Flowers " Ninabox®

1.650 ден.
Ланче Star collection Ninabox®

Ланче "Star collection " Ninabox®

2.150 ден.
Ланче Star collection Ninabox®

Ланче "Star collection " Ninabox®

1.800 ден.
Ланче Star collection Ninabox®

Ланче "Star collection " Ninabox®

2.150 ден.
Чармс приверзок Love Ninabox®

Чармс приверзок "Love " Ninabox®

1.450 ден. 1.850 ден.

Чармс приверзок "Love " Ninabox®

Љубовта како водечка сила во универзумот. Нема поубаво чуство кога ја искажувате љубовта, дали тоа е љубовта кон блиските, саканата, мајката или сестра чуството е бесценето . Или едноставно ги носите секаде со вас на вашата чармс алка

Алка на која има толку многу чуства и емоции  

Чармс приверзоците на Нина Бох се изработени од сребро 925 и кристал на Swarovski за секое парче накит добивате гаранција за квалитет и сертификат за автентичноста на кристалот 

Нарачај веднаш

Со љуболв Нина Бох

 

-22%
Обетка Snake Ninabox®

Обетка "Snake" Ninabox®

1.500 ден.
Обетки Crystal basic Ninabox®

Обетки "Crystal basic " Ninabox®

1.650 ден.
Обетки Ear clip Ninabox®

Обетки "Ear clip " Ninabox®

1.550 ден.
Чармс приверзок Birds and flowers Ninabox®

Чармс приверзок "Birds and flowers" Ninabox®

1.450 ден. 2.400 ден.
-40%
Чармс алка Kitty Ninabox®

Чармс алка "Kitty" Ninabox®

2.800 ден.
Обетки Heart Ninabox®

Обетки "Heart" Ninabox®

2.150 ден.
Обетки Simple Buckles Ninabox®

Обетки "Simple Buckles" Ninabox®

2.100 ден.
Обетки Ladybag Ninabox®

Обетки "Ladybag" Ninabox®

1.950 ден.
Чармс приверзок Daughter Ninabox®

Чармс приверзок "Daughter" Ninabox®

1.550 ден. 1.850 ден.
-16%
Чармс приверзок BFF Rose Ninabox®

Чармс приверзок "BFF Rose " Ninabox®

1.650 ден. 1.950 ден.
-15%
Чармс приверзок Dancing wine glass Ninabox®

Чармс приверзок "Dancing wine glass" Ninabox®

1.650 ден. 2.250 ден.
-27%
Чармс приверзок Flying butterflies Ninabox®

Чармс приверзок "Flying butterflies" Ninabox®

1.450 ден. 2.200 ден.
-34%