Delivery Informations

Испораката се врши во рок од 24h од купување на производот.

Испорачува : GLS/Карго / Курир
Реон : Македонија
Максимално Време : 24 часа од  верификација на нарачката
Трошоци : Бесплатна достава на ниво на Македонија
Место на испорака : До врата на клиентот

 

Ninabox.mk © 2021. UKION SHOPS